V-PLEX acrylics

Mogelijkheden

Verwerken van kunststoffen

Wij zijn reeds jaren specialist in het verwerken van plexi, acrylaat (pmma), polycarbonaat (pc) en vele andere kunststoffen. Dit zowel voor plaat-, staaf-, profiel of buismateriaal.

Een aantal toepassingen hiervan zijn:

  • Naadloos verlijmen
  • Frezen van kunststoffen
  • Kunststoffen plooien
  • Zagen
  • Schuren
  • Borstelen
  • Polijsten
  • ...

Wij beschikken over de nodige know-how en begeleiden u in het denkwerk om een oplossing voor uw probleem te vinden.

Ingietingen

Acrylaat (plexi), creativiteit en vakmanschap vormen de ingrediënten van een gepersonaliseerd en exclusief relatiegeschenk, incentive of award.

Heeft u zelf een idee? Dan slaan we de handen in elkaar om uw bedrijf op een originele en stijlvolle manier in de kijker te plaatsen.

Heeft u nog geen concreet idee? Dan bekijken wij samen wat voor u de mogelijkheden zijn, rekening houdend met het in te gieten product en uw budget.

Omdat alles in eigen atelier gemaakt wordt, kunnen we steeds heel snel inspelen op uw vraag.

U kan bij ons bovendien al terecht vanaf 1 stuk. Op die manier maken wij een echt exclusief en uniek stuk voor u.

Indien u dit wenst kunt u de in te gieten objecten zelf aanleveren. Op die manier kan een product van uw bedrijf op een speciale manier in de kijker geplaatst worden. Heel zelden kan het echter gebeuren dat een object niet kan worden ingegoten omdat het niet bestand is tegen het bewerkingsproces. Maar als we u vertellen dat cacao-bonen, stukjes zand, en zelfs kreeften al de test hebben doorstaan, dan begrijpt u wel dat heel veel mogelijk is.

Naast objecten kunnen wij ook uw logo en/of tekst naar keuze drukken in full-colour op speciaal papier, kalkpapier of transparante film en dan ingieten in een vorm in acrylglas.

De meest gebruikte vormen zijn rechthoeken (balken) of vierkanten (kubussen), maar ook piramides, afgeschuinde cilinders, ronde schijven,... zijn mogelijk. Hebt u een specifieke vorm voor ogen? Geen nood: we houden van uitdagingen!

Deze website licht slechts een tipje van de sluier.

Kom gerust eens vrijblijvend langs op afspraak in de showroom en ontdek de wondere wereld van plexi inbeddingen of contacteer ons per telefoon (+32 (0)56 22 99 31) of mail (info@v-plex.be).