kariz.be acrylics

realisaties

verwerken van kunststof

 

awards

Awards zijn luxetrofeeën, helemaal op maat voor u gemaakt, met een brede waaier aan toepassingen. U kan zowel uw eigen object als een full colour drukwerk in acrylglas, meestal plexi genoemd, laten ingieten. Zo krijgt uw award dat uniek driedimensionaal effect. Bovendien kan u creatief combineren met sokkels in diverse materialen zoals aluminium, arduin of zelfs hout.

tombstones

De term tombstone is overgenomen uit de reclamewereld. Het gaat dan meestal om een eenvoudige advertentie bestaande uit een titel en daaronder een opsomming van tekst. Wij drukken al uw gegevens en logo’s in full colour op speciaal papier dat ingegoten wordt in een rechthoekige plexi blok.

displays

Onze moderne en exclusieve displays zijn uiterst geschikt om uw merk op een stijlvolle manier te tonen in vitrines of op toonbanken en beurzen. Uw logo wordt in kleur weergegeven op witte, gekleurde of transparante achtergrond en zweeft als het ware in het plexiglas. Zowel stukwerk als grotere series worden met oog voor detail voor u afgewerkt.

led

Wenst u uw logo of object extra in de ‘spotlight’ te zetten? Geen probleem, wij integreren ledverlichting in de gematteerde bodem van uw plexi display of award. Zo geniet u van nog meer visibiliteit. De leds zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

naamplaten

Bij ons kan u ook terecht voor naamplaten. In het atelier van onze moederfirma P. De Greef graveren we gevelplaten en naamborden voor vrije beroepen, bedrijven en particulieren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten (plexi, inox, koper, aluminium,...).

medailles

Met vakkundig gegraveerde matrijzen worden in ons atelier uw logo en/of teksten in koper of edelmetaal geslagen. Naast de traditionele ronde medailles, zijn deze kleine kunstobjecten ook verkrijgbaar in moderne en strakke vormen. Een uniek, tijdloos en duurzaam aandenken of geschenk.

eretekens

Naast de 3 Nationale Ordes (Leopoldsorde, Kroonorde, Orde van Leopold II) kan u bij ons ook de burgerlijke eretekens, arbeidseretekens en tal van militaire eretekens verkrijgen.